Hua Hin
Oriental Spa
 
Hua Hin
Oriental Spa

behandelingen

Voetmassage

De voetmassage maakt onderdeel uit van de traditionele Thaise massage. Het is een zachte en zeer ontspannende massage die gebaseerd is op de voetreflexologie. Het heeft een positief effect op stress en vermoeidheid.

Oliemassage

De oliemassage is vooral ontspannend. Daarnaast heeft het een preventief effect op lichamelijke klachten, doordat het de spieren helpt ontspannen en de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam bevordert. Dit stimuleert de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Thaise massage

De traditionele Thaise massage is eigenlijk een passieve vorm van yoga. Door middel van rustige bewegingen, acupressuur, rekken, masseren en reflexologie worden de energiebanen in het lichaam gestimuleerd. Deze vorm van massage heeft een positieve invloed op onder andere chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding.Op verzoek maken wij gebruik van:

Kruidenstempels

Thailand staat bekend om zijn therapeutische warme kompressen met tal van kruiden die terug gaan tot duizenden jaren geleden. Verse of gedroogde kruiden zijn stevig gebonden in stof en worden verwarmd in een kruiden-steamer. De warme bundels worden vervolgens geperst of geslagen over het hele lichaam. De stoom uit het kruidenkompres heeft geneeskrachtige eigenschappen.

Voor een uitgebreide lijst van al onze behandelingen kunt u terecht bij de prijslijst.

Waarom een massage?